Top Menu

Dame met kind update

Hier nog eens een update van mijn dame met kind. Heb de laatste week niet zo veel kunnen borduren, maar er is toch een begin gemaakt aan het kind. Jammer genoeg is er in het gezichtje een foutje geslopen, maar ik denk niet dat het erg hard opvalt. Ik heb ook ontdekt, dat ik bij de mouw van de dame een fout gemaakt heb met de draad. Het bruin dat in de mouw zit, moest eigenlijk met twee verschillende kleuren draad geborduurd worden. Ik heb maar één kleur gebruikt. Eigenlijk moest de mouw, zoals de kraag van het kind. Het ergste dat nu kan gebeuren, is dat ik niet met die kleur toe kom. Nu, eerlijk gezegd, vind ik de kleur van de mouw, zoals die nu is mooier dan de kleur van de kraag van het kind. Misschien trek ik de kraag nog wel terug uit en maak hem ook in één kleur. Wat denken jullie?

13 opmerkingen :

 1. Heel erg mooi wordt deze. Kleur van de mouw zoals hij nu is vind ik hem ook mooier.
  Fout in het gezichtje van het kind is voor mij niet te zien hoor...ik denk dat het vooral jezelf opvalt ;)

  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit maar te kijken of ik het foutje kan ontdekken, maar nee. Het valt echt totaal niet op hoor!

  Ik vind de mouw zoals hij nu is ook mooier. ;D

  Ik wens je verder een hele fijne dag toe!

  Liefs,
  Samira

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er prima uit zien zo hoor. Foutjes vallen vaak vooral jezelf op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het foutje is niet te zien, en wat de kleur betreft zou ik het net zo doen als met de mouw, die ziet er prachtig uit!
  Hopelijk heb je genoeg garen, maar het is geen Dimensionspakket...dus wie weet haal je het er wel mee, en als je dmc-nrs hebt kan je die nog nabestellen, dat was namelijk bij mij het probleem, dat die nummers er niet waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan de foutjes niet vinden hoor, hij wordt prachtig!
  Groetjes,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Foutjes? ik zie ze niet, maar als het voor je zelf iriteerd kun je het beter veranderen. Want dan blijf je het altijd zien.

  Maar hij word wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie de foutjes toch ook niet. Ze is al heel mooi aan het worden, je bent al goed opgeschoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook goed gekeken, maar niets ontdekt. Het klopt dat jezelf gelijk de fout ziet maar het andere niet eens opvalt. Het schiet trouwens al aardig op.

  Groetjes,
  Desirée

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze is heel mooi aan het worden.

  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great progress. I don't think it is even noticeable that you used the wrong colour.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is al heel mooi Tania en het foutje valt je op omdat je het weet want ik zie het toch ook niet hoor ! Die mouw vind ik super , prachtig van kleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Tania, ik zie je foutje ook niet hoor , ik zie wel dat het een prachtige dame wordt.
  Liefs
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zie je foutje echt niet!
  Het wordt prachtig.
  Liefs,
  Ester

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes