Top Menu

Hummeltjes


Vandaag twee dezelfde Hummetljes gekocht. Het is zo'n schatje, deze postbode. Eéntje is een kaart dat ik gekocht heb voor iemands verjaardag. Hier ben ik maar direct aan begonnen, want die verjaardag is al binnen drie weken. Het andere is voor mezelf. Die zal nog wel even moeten wachten, eerst moet mijn "Dame met kind" af. En dan ligt er nog een ander Hummeltje te wachten, dat ik enkele weken geleden gekocht heb. En eigenlijk zijn er nog twee werkstukken die liggen te roepen om afgewerkt te worden....

6 opmerkingen :

 1. Hee,bekend plaatje! Had hier ook alles voor in huis maar kwam er toen achter dat er met verschillende kleuren garen tegelijk werd geborduurd.Dat vond ik wat lastig...ligt nu dus nog te wachten tot ik al het ander af heb...want moet nog kleuren bijkopen en een deel uithalen.
  Ben benieuwd hoe hij bij jou gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hé die hummeltjes.En ik zie het al, jij gaat ook vele jaren tekort komen om alles te borduren !
  Veel borduurplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke pakketten. Ik zou de Hummeltjes ook nog wel eens willen maken. Maar ja, dan moet er nog wat meer tijd komen haha. Veel plezier met je nieuwe pakketten.
  Groetjes,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die hummeltjes ook zo lief ,die kleine postbode is echt een mooike !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn zo leuk die hummeltje. Ik heb er zelf al eentje gemaakt en er zitten er nog een paar in mijn voorraaddoos. Ook heb ik nog een paar patronenleaflets liggen met hummeltjes patronen op. Dus ik kan er ook nog een hele reeks maken :)

  Die kleintjes vind ik heel leuk om te maken. Die postbode moet ik ook nog doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Tania,
  Bedankt voor je lieve reactie op mijn site! Jij bent anders ook aardig bezig zeg! Super! Ben je al een beetje opgeschoten met je hummeltjes kaart?

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes