Top Menu

Dame met kind update

Hier nog eens een update. Er is ondertussen veel geborduurd en veel terug uit getrokken. Ik ben begonnen met de donkerste kleur van de kraag terug uit te trekken (zie ook mijn vorige posting). En terug te borduren in één kleur. De lichtere kleur wou ik dan ook maar in één kleur borduren, maar van die kleur had ik geen draad genoeg meer. Ik had kleur 738 nodig. Dus ik dook in mijn borduurdoos en vond kleur 739. Ik dacht, dat gaat er ook wel met door, dus heb ik de lichtere kleur met 739 ipv 738 geborduurd. Tenslotte is er nog een derde, nog lichtere kleur in de kraag. Toen ik daar aan wou beginnen, merkte ik dat deze donkerder was dan de 739. Wat niet de bedoeling was natuurlijk. Dus hop naar de handwerkwinkel om toch maar 738 te gaan kopen. De 739 helemaal terug uitgetrokken en opnieuw geborduurd met de 738. Dus eind goed alles goed ;-)


Even een close-up van het kind erbij gedaan. Zo kan je de drie verschillende kleurtjes van de kraag mooi zien. Ook voor diegenen, die de fout in het gezichtje zochten : de onderste rij van de kin is er te veel aan, die had er niet bij gemogen. Zie je idd niet als je het patroon niet kent.

8 opmerkingen :

 1. Hoi Tania, sjee wat een werk in deze warmte :) maar wat wordt ze mooi....Fijne zondag verder
  Liefs
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ze wordt inderdaad heel erg mooi ,je hebt er wel je werk aan maar van het fout je is er niets te merken hoor .....Fijne zondag nog ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, werk hebben is niets, maar werk houden !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent alweer aardig vooruit gegaan, ook al heb je nog veel opnieuw gedaan. De fout in de kin was me echt niet opvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, je hebt het kindje dus een lekkere bolle toet gegeven!
  Gelukkig heb je het weer weten op te lossen met je kleurtjes, ja een nummertje kan al veel uitmaken helaas.
  Toch al een flink stuk opgeschoten, wordt erg mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze wordt mooi, Tania, wat een werk heb je gehad met uithalen en opnieuw borduren, maar het resultaat is schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een werk, uithalen en weer vervangen. Maar het ziet er wel mooi uit nu.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes