Top Menu

Stiksteekjes gezet


De stiksteekjes staan erop! Ik heb er wel langer aan gezeten dan ik gedacht had, maar na drie avonden staan ze er eindelijk op. Nu kan ik aan de boord beginnen en natuurlijk de naam nog en dan is die af!

Ik ben vandaag ook supergelukkig. Reeds enige tijd draag ik een leesbrilletje om te borduren. Maar ik had dat brilletje ook meer en meer nodig in het dagelijkse leven. Zo moest ik dit de laatste tijd ook altijd opzetten op het werk om op mijn computer te kunnen zien. Nu draag ik al jaren contactlenzen om geen bril te hoeven dragen. En dus was ik helemaal niet gelukkig dat ik nu toch zowat 8 uur per dag mijn leesbrilletje op mijn neus had. Maar vandaag heb ik de oplossing! Ik heb nu multifocale lenzen. Dus lenzen waarmee je zowel dicht als ver kunt zien. En wat blijkt? Ook om te borduren heb ik mijn leesbrilletje niet meer nodig. Ik voel me terug 10 jaar jonger.

8 opmerkingen :

 1. Wat een verschil met die stiksteekjes erbij zeg! Maar hij is erg mooi!
  Gefeliciteerd met je nieuwe lenzen, ookal draag ik geen bril of lezen.. ik kan me voorstellen dat dit fijner is.

  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je nieuwe lenzen.

  Als je daarmee gehopen word, waarom niet he ;)

  je borduurwerk gaat ook al heel goed vooruit, het is echt super prachtig ;)

  Mvg Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een gedoe altijd he, die stiksteken, ze lijken we een eeuwigheid te duren !
  maar het maakt het altijd wel helemaal af, en meteen een stuk mooier, dus dat is dan alle moeite wel weer waard.

  wat fijn dat je ´probleempje´ is opgelost, niets zo vervelend als slecht zicht, zeker als je wilt borduren !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super dat de stiksteekjes gedaan zijn, het is gelijk af. Fijn van je lenzen, kan me voorstellen dat je er blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Tania,

  zeer mooi geworden al hé!!

  En kan me voorstellen dat je zéér blij bent met je lenzen en je jonger voelt daar door, geniet er maar lekker van en bekijk je leesbril maar eens met een scheef oog nu :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super Tania die lenzen , zou ik ook wel eens willen proberen ! je sok is top , de stiksteekejs maken het helemaal af ! Heel knap werk !

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes