Top Menu

Miezerige zondag


Wat doet een mens op een miezerige zondag als de kindjes een hele dag met de scouts op stap zijn?
Juist! Borduren! (En erg dat we dat vinden)
Ik heb vandaag een flink verder gedaan aan mijn kerstsok en ... tadaaaa... nog alleen de stiksteekjes en hij is klaar. Ruim op tijd voor de feestdagen dus. Er moet natuulijk nog wel een sok van gemaakt worden, maar daarvoor moet ik mijn moeder aanspreken. Ik heb zelf geen naaimachine en ik denk dat het met de hand nogal moeilijk is.


Omdat ik zo flink aan mijn kerstsok gewerkt had, vond ik dat ik mezelf mocht belonen met een nieuw werk op te starten. En het is de European bistro geworden. Het doet me zo aan Frankrijk denken, ons lievelingsland voor onze vakanties. Nog een paar weekjes en het is weer zo ver, mogen we ons weer 14 dagen God in Frankrijk wanen.

Ik ben alvast heel enthousiast over het werk. De kleurtjes die worden gebruikt zijn zooooo leuk! Het zijn weer heel andere kleurtjes dan deze van de kerstsokken en de Mild Menagerie.12 opmerkingen :

 1. De kerstsok is mooi geworden.
  De bistro is zoooo mooi, die heb ik ook nog ergens in mijn kast liggen.

  Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige nieuwe start! Kan me voorstellen dat je er veel plezier aan hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. GEFELICITEERD..
  met de 10.000e pagesview!!

  de kerstsok ziet er PRACHTIG uit..
  veel plezier met het nieuwe borduurwerk!
  groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kerstsok, daar zal je nu wel even genoeg van hebben zeker?
  Je nieuwe werkje heb ik altijd heel mooi gevonden, veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke dag heb je zo gehad, de kerstsok is mooi geworden, ben wel benieuwd hoe het eruit zal zien met de stiksteekjes.

  Het nieuwe werk ziet er ook heel mooi uit, ga je het meenemen op vakantie?

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Tania,

  oh je kindjes hadden helaas ook niet zo een goed weer mee dan hé!

  ség en jij even snel vooruit doen en al één werkje af, maar oh dat nieuwe is wél prachtig hé ség !!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig nieuw werk. Ik heb hem ook al vaak bekeken en blijf hem zo mooi vinden. Maar maken komt er vast nooit van haha.
  En wat wordt je sok toch mooi. Ik herken het van het inelkaar naaien, ben ik ook geen ster in.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tania meis wat ga je vlug :)) je kerstsok is prachtig geworden en European bistro is èèn van mijn favorietjes de kleuren zijn super mooi , heb hem afgewerkt gezien en geloof me , je weet niet wat je ziet !Veel plezier ermee !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo je bent inderdaad flink vooruit gegaan met je kerstsok. Je nieuwe werk is een mooi patroon zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met de bijna affe kerstsok. En ook met je nieuwe start, dat is weer een heel mooi nieuw werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. je kerstsok is heel mooi, zelfs zonder stiksteekjes. en altijd leuk nieuw werkje beginnen.. mooie start.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi, en goed dat ie af is. Die bistro vind ik ook heel mooi, maar lijkt me moeilijk. Van Dimensions zeker? Ik heb hier katten van hen liggen, maar je moet zoveel draden mixen, dat ik er nog niet aan begonnen ben. Begin al te zweten op voorhand.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes