Top Menu

Mojo is back


Ik heb mijn borduur-mojo teruggevonden. Hij lag verstopt in een klein hoekje. Ik heb er dan ook direct van geprofiteerd en niet alleen mijn vorige rijtje af gemaakt, maar ook nog een deel van het volgende rijtje. Jaja, de confetti kerstboom. Ik heb wel een voordeel ontdekt aan de confetti kerstboom : er zijn geen stiksteekjes te maken in de boom. Zo zie je maar, alles heeft zijn positieve zijde.

6 opmerkingen :

 1. ben blij dat je hem terug gevonden hebt.

  De kerstsok is echt prachtig aan het worden ;)

  Mvg Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker als het opeens wel weer lukt om te borduren hè. De sok vordert super

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms na zo'n 'borduur pauze' is het des te leuker om weer verder te gaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben allemaal wel eens zo'n borduurdipje ;) om dan met volle moed verder te gaan , je kerstsok wordt heel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kan je ook voor zoiets inschrijven om mee te werken??
  en zo ja waar moet ik dan zijn

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes