Top Menu

Blok 2 klaar


Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik had dit bericht gisteren al eens gepost en vandaag was het weg. Ik kan momenteel ook geen comments geven op andere blogs...

Enfin, mijn tweede blok is dus aan elkaar gezet. Morgen heb ik terug een les. Ben eens benieuwd wat we dan gaan doen. Ik denk niet dat ik vanavond nog veel ga handwerken. Einde van de werkweek, einde van mijn energie. Tenzij iemand energie over heeft en me wat kan doormailen, denk ik dat ik languit op de zetel ga liggen.

4 opmerkingen :

  1. Je blok is leuk geworden. Vanmorgen zag ik dat blogger een waarschuwing had staan bij wat blogs dat blogger buiten gebruik was, misschien dat je bericht daardoor opeens weg was?

    Groetjes Yvon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, ik vind knap dat je hier voor geduld hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes