Top Menu

Herstart Mild Menagerie


Gisterenavond vol goede moet terug aan mijn "Mild Menagerie" begonnen. En ja hoor, ik had gelijk om alles uit te trekken en opnieuw te beginnen met 1 draadje. Het is nu veel mooier, de kruisjes zijn meer gelijk en het werkt stukken makkelijker. Dus ik heb er zeker geen spij van dat ik alles heb uitgetrokken.
En ik ben een heel eind verder opgeschoten dan ik voordien had.5 opmerkingen :

 1. Dapper hoor!
  Nu zal het alleen maar leuker worden om aan te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verschil zeg, veel plezier metdit werk, en het is wel even vervelend om alles uit te halen maar zo heb je er uiteindelijk meer lol in om het te maken.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Tania,

  wat goed van je dat je het zo hebt gedaan dan, leuk zo, als het wat meewerkt hé :-)

  Maar mij lijkt het moeilijk op zo een donkere achtergrond, maar ja kan aan mijn ogen liggen hoor :-)

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad wat een verschil veel mooier met 1 draad ;)

  Ben zeer benieuwd naar de volgende update

  mvg Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Tania
  Ik heb het patroon ook besteld op de beurs bij peddles mijn dochter is helemaal gek op poezen.
  Maar nu wil ik graag stof bestellen. geen aida , want dat vind ik persoonlijk niet prettig borduren. Nu weet ik wel hoe groot het wordt maar het is makkelijker om uit te rekenen als ik weet hoeveel kruisjes het is in de breedte en de hoogte. Kun jij mij dat vertellen als het kan. Alvast bedankt Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes