Top Menu

European bistro


Tijdens de vakantie is de European Bistro niet uit de doos gekomen, maar nu heb ik er terug een rijtje aan verder gewerkt.
Ik moet zeggen, ik was blij dat mijn rijtje af was.
Ik vond het eigenlijk helemaal niet leuk borduren.

Eigenlijk moet ik toegeven dat ik de European Bistro een beetje beu ben.
Heel veel halve steekjes, met 4 of 5 draden, dat geeft geen mooi borduursel vind ik, er is altijd wel een draadje dat een lusje vormt.
Als ik het opnieuw zou doen, zou ik alles gewoon met kruisjes maken.

Ik weet niet goed wat te doen.
Enerzijds heb ik geen zin meer om het te verder af te maken, anderzijds heb ik zoiets van komaan, je bent eraan begonnen, dus maak het dan ook maar af.

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je geen zin meer hebt in een borduurwerk?
Wat doen jullie dan?

12 opmerkingen :

 1. dat overkomt mij inderdaad ook wel eens Tania ..
  de bistro een mooi en gezellig plaatje, zonde om het te laten liggen..
  veel borduurplezier!
  groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dear Tania,
  This is just stunning and coming along wonderfully! Congratulations :)

  Look forward to seeing its next progress!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik heb daar wel eens last van, bij mij helpt het om dan toch maar even iets anders ye gaan doen.
  Als ik wel door zou gaan ontstaan er vaak fouten en dan zie ik er nog meer tegen op.

  En eigenlijk komt alles toch wel een keer af.
  Ik snap wel helemaal wat je bedoelt met al die steekjes met meerdere draden, met de kerstsok vorig jaar had ik dat ook en ik heb toen de hoeveelheid draden verminderd, na het eerst te hebben getest voor het effect, het werkte voor mij veel prettiger en het bleek toch heel mooi te worden.

  Succes met je Bistro,

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaaaaaa!
  Natuurlijk heb ik dat ook wel eens, niet vaak hoor, maar het komt voor.
  En een Dimensions...bah!
  Ik begrijp je verhaal.
  Toch is het te mooi om maar te laten liggen..al kan het helpen als je dat een paar maanden doet.
  Anders is het misschien een idee om elke week een klein stukje te doen..komt het ook een keer af.
  Hou vol!
  Maar wissel gerust af, geeft niks, ufo's hebben we allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Your stitching is beautiful.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iedere borduurster heeft daar wel last van, ik leg dan dat borduurwerkje een tijdje aan de kand, vanzelf begind het dan weer te kriebelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dimensions zijn lastig, vooral met die vele draadjes, maar het eindresultaat wordt prachtig...zeker en vast...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb ik ook wel eens. Dan leg ik het weg en gaat wat anders doen, totdat dat dan af is. En dan pak ik het toch weer op, totdat het weer tegen gaat staan. Uiteindelijk komt het wel af. Ooit heb ik over een borduurwerk 7 jaar gedaan, maar dat was heel lang geleden. Het is wel een leuk en kleurrijk werk, maar je moet niet met tegenzin er aan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Denk dat iedere borduurster er weleens last van heeft. Ik laat het werkje dan gewoon een tijdje liggen en ga met een ander verder, het kriebelt na een tijdje vaak toch wel en dan pak ik hem weer op. Dit heb ik ook met de Cheeta With Cubs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als een werk me gaat tegenstaan, leg ik het een tijdje weg. Na een tijdje is het vaak wel weer leuk om aan die oude bekende te werken. Afmaken doe ik alles, een tijd terug heb ik diverse oudere werken afgemaakt door, consequent te roteren. Steeds elke 10 uur iets anders. Bij de Dimensions verminder ik het aantal aangegeven draadjes trouwens nog wel eens, zodat het niet te propperig wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou het werk ook een tijdje aan de kant leggen, je krijgt er vanzelf wel weer zin in. Het is zo'n mooi werk dat komt echt wel een keertje af.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoi,
  het is een heel mooi werk, maar kan me voorstellen dat je het op een gegeven moment beu bent.
  Ik ben ook bezig met een dimensions, maar die ligt ondertussen ook al een paar maanden aan de kant. Het borduren in het algemeen is bij mij momenteel veel minder. Dat doe ik ook zo in periodes, afegewisseld met scrappen, kaarten maken, lezen, .....

  Ik hoop dat je hem ooit verder af werkt. Anders stuur je hem maar deze kant uit, zal ik jou de mijne toesturen :-)
  groetjes
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes