Top Menu

European Bistro


De European bistro nog eens uit de kast gehaald.
Na het "Me to You" beertje is het effe wennen aan de kleine kruisjes.
Jullie zullen het misschien merken, maar ik maak ineens de stiksteekjes mee af.
Het zijn er zo veel, dat ik anders schrik heb, dat ik het zou laten liggen als ik alle stiksteekjes nog achteraf zou moeten doen. En nu zijn het er telkens maar een paar, dus dat gaat er goed mee door.

10 opmerkingen :

 1. Je ziet het door die stiksteekjes wel gelijk heel erg mooi worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt een hele mooie te worden Tania!
  Slim dat je de stiksteekjes ook meteen doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is schitterend van kleuren , ik doe het ook zo met die stiksteekjes want als er teveel zijn verlies ik de moed !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het een mooi werk hé. Ik heb het ook nog in mijn voorraad liggen. Leuk idee om onmiddellijk die ellendige stiksteekjes mee te doen.
  Groetjes
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel handig dat je stiksteekjes ook gelijk mee pakt. Zou ik denk ik ook doen. Mooie heldere kleuren heeft dit werk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. slim dat je meteen de stiksteekjes meepakt, anders zit je er straks tegengaan te hikken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Tania,

  Mooi en ook slim van je steekjes ineens mee te doen, zo blijft het inderdaad daarna niet in de kast liggen :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij wordt prachtig. Heel slim van je om de stiksteekjes in één keer mee te doen. Dit weerhoudt mij soms van het afmaken van iets, eigenlijk dom natuurlijk, soms is het niet eens meer veel werk. maar dat ontdek je pas achteraf. maar ik geef je groot gelijk. Veel plezier met verder borduren aan dit prachtige werk.
  Groeten, amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is een goed idee! Ik heb het zelf ook gedaan met de beer, ik zit er nu een stik minder tegen op, om op het einde nog een paar stiksteekjes te doen. En de afwisseling is ook best leuk. Je werkje groeit steeds sneller.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zeer mooie kleuren, felle kleuren. heel mooie groen en roze.

  dat is een goede tip om de stiksteekjes onmiddelijk te doen, zo slaan we ook geen over ;)

  prachtig werk, ben zeer benieuwd naar je volgende update hiervan ;)

  Mvg Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes