Top Menu

Stitching with a view


Het is eventjes geleden dat ik nog een blogpostje heb gelaten. Daar heb ik een goede reden voor. We zijn namelijk op vakantie in het Zuiden van Frankrijk, in de streek van de Languedoc. Tot vandaag kon ik geen foto's op de laptop krijgen. Maar gisteren is mijn stiefdochter met haar vriend aangekomen en die hebben een cardreader bij. Dus bij deze een update mét foto.

Dit is momenteel het zicht dat ik heb als ik zit te borduren, geweldig hé! Ik heb de laatste week heel hard aan mijn Mild Menagerie gewerkt. Hier buiten, met helder daglicht gaat het prima vooruit op die zwarte stof. Ik heb ondertussen het eerste blad af.


15 opmerkingen :

 1. Prachtig wordt het! En geniet maar lekker van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW ... zou ook wel zo'n uitzicht willen bij het borduren :) ! Je werkje ziet er prachtig uit Tania , mooi hè zo op die donkere stof ;) Geniet nog verder van je vakantie .....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug.

  Mooi weer gehad op vakantie ?


  Zeer mooi uitzicht, ideaal om te borduren he ;)

  Mvg Sarah

  www.borduurwerkensarah.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouw wat een zicht zeg. Ik denk dat ik niet veel zou borduren maar meer zitten kijken. Maar jij hebt al goed gewerkt zeg. Nog een fijne vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi uitzicht, ik wou dat ik naast je kon komen zitten om te borduren en om me heen te kijken haha. Nog een hele fijne vakantie, geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog veel plezier in Zuid Frankrijk !!!
  En veel borduurplezier natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat 'n PRACHTIG uitzicht..
  een fijne voortzetting van de vakantie en veel borduurplezier gewenst!
  groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne vakantie verder en veel borduurplezier

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hallo Tanja ik heb een winkel in Zandhoven gevonden waar ze ook een ruime collectie hebben en ga daar morgen eens kijken want ik wil er dan ook zo vlug mogelijk aan beginnen en dan kan ik er achteraf nog bij bestellen bij Wendy.Onze tentoonstelling is het eerste weekend van Maart maar ik laat het tijdig weten op mijn blog en dit is in Merksem
  knuffels
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtig uitzicht, geniet lekker van je vakantie en veel plezier met je poezenwerk(je)

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk zeg, zo lekker in Frankrijk. Geniet ervan! En je borduurwerk wordt al prachtig en je gaat als een speer.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige foto, geniet nog lekker van je vakantie. Je katten gaan mooi vooruit, geeft een prachtig effect met die donkere stof erachter!

  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Tanja in Zandhoven in de naaiboetiek daar heb ik al veel gekocht je kan de website vinden op naaiboetiek zandhoven
  groetjes
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Tania,

  Prachtig daar ség!! En je borduurwerkje schiet goed op hé zo !

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes