Top Menu

Over de helft!


Zondag heb ik nog een goed stuk verder gedaan aan mijn sok. Ik wou eigenlijk pas een foto trekken als het rijtje helemaal af was, maar maandagavond was het zo'n prachtig weer, dat een terrasje me lokte. En dinsdag was het ook zo'n prachtig weer dat een terrasje me lokte en vandaag... had ik een allergieaanval, waardoor mijn ogen voortdurend jeukte en traanden, dat ik geen steek kon zien. Dus bij deze toch maar een update foto.

Ennnnnnn.... ik zit nu ook officieel over de helft van mijn sok. Dus nu kan het aftellen beginnen ;-)

8 opmerkingen :

 1. de sok begint steeds mooier te worden..
  sterkte met de traanogen!
  fijne paasdagen,
  groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is al een mooie halve sok :-)
  Wat een werk heb je aan zo'n sok zeg, gelukkig moet je die sok niet dragen, het zou zonde zijn om op te lopen :-)
  Nou een raad geven ze om binnen te blijven met allergie, nu is dat geen pretje hé met dat weer. heb je geen pilletjes? Ik heb het niet maar ik ken mensen die er ook zo'n last van hebben en die nemen nu al pilletjes omdat het anders niet te genieten is.

  Gr,
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Tania,

  Aiai, de hooikoorts kan beginnen hé, hier thuis hebben mijn man en zoon (en mijn mama en oudste broer héél erg!) ook last van, de zyrtec staat al klaar hier.

  wauw, al over de helft, goed gewerkt dus :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super dat je over de helft bent, hopelijk krijg je niet veel last meer van je allergie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het gaat toch goed vooruit zie ik.
  zo'n allergie is geen pretje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt prachtig, je gaat heel goed vooruit.

  @ Tania,

  Ik reageer ook altijd op je werkjes en andere ook op kerstsokken voor het goede doel, maar mijn berichten komen daar nooit zichtbaar. Hoe komt dat ?zelf niet na weken later.

  Mvg Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. a, ok.

  Ik zie alleen reactie's van mensen die meeborduren aan de kerstsok denk ik

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes