Top Menu

De kerstsok roept


Een tijdje geleden ben ik aan Mild Menangerie begonnen. Ik wil hier graag aan verder werken, maar elke keer dat ik mijn doos met mijn werkjes open, roept de kerstsok voor Roos : "Neem mij! Neem mij! Ik moet af zijn tegen kerst!" En dan neem ik toch maar de kerstsok want ik zou niet willen dat ze niet af geraakt natuurlijk. Niet dat ik er niet graag aan werk, in tegendeel, maar ik zou ook wel wat aan mijn Mild Menangerie willen verder doen. Iemand suggesties?

8 opmerkingen :

 1. Het is erg herkenbaar, toen ik foto van jouw sok zag afgelopen week, dacht ik. Ik moet echt verder, want stel je voor.

  Zodoende ben ik er de laatste paar dagen hard mee bezig.

  Misschien moet je maar eens gewoon zeggen, ik ga aan de Mild Menangerie verder, ik werk ook wel eens aan me Home Afgan en me vier seizoenen. Je hebt nog genoeg maanden en je bent al zo ver.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tania, inderdaad heel herkenbaar hoor, ik heb moeite om aan twee dingen tegelijk te werken....misschien om de beurt??
  Liefs
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blijft een dilemma, bij mij blijkt nu het beste om daar aan te werken waar ik het meeste zin in heb, misschien dat ik straks wel weer echt een rotatie kan gaan beginnen.

  Succes,
  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De sok wordt erg leuk, zeker nu er vrolijke kleurtjes bijkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Tania,

  Je bent weer al een stukje verder zie ik.

  Anders een schema opmaken voor de sok, iedere week een stukje ofzo, ik zeg ook maar hardop iets hoor :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent al heel ver met de sok! Hij wordt mooi!
  Ik neem trouwens altijd datgene wat het hardste roept ;) Behalve mijn haed, daar werk ik alleen s'morgens aan...waarom weet ik niet zo goed....misschien omdat ik dan het meeste fit ben voor die grote lap.
  Kan me best voorstellen dat je verder wil met de poezen, want die is erg mooi....lijkt me ook anders borduren op dat zwart....leuk voor de afwisseling ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ik aan meerder werken bezig ben(dat mag ik nu weer van mezelf) Dan gebruik ik vaak de rotatie methode. Zoveel uur die, dan zoveel uur die.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes