Top Menu

Kerstsok 7

Hier nog eens een updateje van mijn kerstsok. Ik ben aan de mantel begonnen. Diegenen die zich afvroegen of ik hem nog voor kerst zou afkrijgen, denk ik dat ik zal moeten teleurstellen. Het was ook niet mijn ambitie om hem voor kerst af te krijgen. Mijn kerstornamentjes daarentegen wel, maar gezien ik liever aan de sok verder doe, zullen die ook niet dit jaar af geraken.

Ik heb er voor volgend jaar alvast nog een kerstsok op mijn todo lijstje staan. Diane doet een oproep aan borduursters om haar te helpen voor het goede doel. Je kan er alles hier over lezen. Voor zover ik weet zoekt ze nog 2 deelneemsters.

4 opmerkingen :

 1. Het is ook wel een heel werk die sok!
  Maar ach, volgend jaar is hij ook nog leuk!
  En met dit weer is zo'n werkje vast erg leuk, ik kom tenminste al helemaal in de stemming nu het echt winter is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor heet berichtje over de kerstsokactie Tanja.
  Ben juist terug van Antwerpen, zijn naar een voorstelling van het Echt Antwaarps theater geweest, leuk....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat word hij toch mooi, ik heb me ook maar opgegeven voor de kerstsok borduren, nu ik jouwe zie groeien en ik er ooit iemand happy mee kan maken is erg leuk.

  En volgend jaar is toch ook nog leuk, heb ik ook met mijn kerstman.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is deze toch mooi, je zal er nog veel plezier aan gaan beleven.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes