Top Menu

Kerstsok 1


Deze week begonnen aan mijn kerstsok. Ik ben onderaan begonnen, leek me handiger dan in het midden. Ik vind als je in het midden begint, je altijd de helft tegen je hand werkt. Het begin gaat alvast goed vooruit omdat dit maar halve kruisjes zijn. De schaduw die jullie zien op de foto is de schaduw van de poes, die nieuwsgierig kwam kijken wat ik nu weer allemaal aan het doen ben.

8 opmerkingen :

 1. Het woord NICE is in ieder geval al te lezen en het ziet er goed uit.
  Zitten er al stiksteekjes bij Max en Moritz?
  Succes met je projecten.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze wordt mooi je kerstsok , zo kom je al helemaal in de sfeer ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoiii Tania, ik begon vroeger altijd in het midden en dan werkte ik zo snel mogelijk met één kleur naar rechts om dan verder van rechts naar links te gaan.... nu begin ik rechtsonder te borduren, ik zie dat jij linksonder begint maar ik vind het makkelijker om van rechts naar links te gaan!!!

  Je schiet al aardig op, ik ben benieuwd naar meer....

  Liefs...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je begonnen bent aan de kerstsok. Ik begin ook niet in het midden, ik vind onderaan beginnen veel makkelijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat je gelijk hebt, vaak is in het midden beginnen helemaal niet zo fijn.
  Maar je moet wel erg goed rekenen als je het anders doet.
  Dit is vast een erg leuk werkje!
  Zelf kan ik nog de zin niet opbrengen om iets voor kerst te gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het begin is er, mooi ook, kijk al uit naar je vorderingen. waar je het liefste begint, is om het even, zolang het voor jou goed aanvoelt...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben heel benieuwd naar je kerst sok. veel plezier met borduren

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik begin meestal in het midden en ga dan zo snel mogelijk naar de onderkant om dan daar echt te starten. Zo kom ik da niet in de problemen ...

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes