Top Menu

Moemoe's bloem

Het is alweer half augustus en ik heb deze maand nog niks gepost. Dat komt omdat ik deze maand nog niks gedaan heb, dat het posten waard was. Ik heb me de afgelopen weken verdiept in de "Granny squares" en heb een paar proeflapjes gemaakt. Maar deze avond, kwam ik op zoek naar wol deze "Granny square" tegen. Deze heeft mijn eigen echte "Granny" ofwel Moemoe gemaakt. Gezien ze al een hele poos terug overleden is, kan ik haar niet meer vragen hoe ze dit maakte, dus ben ik zelf op onderzoek uitgetrokken.


En dit is het resultaat :Ik vind het zelf aardig geslaagd. Nu nog eens nadenken wat we ermee gaan doen. Gaan we er nog maken? Gaan we voor een dekentje? Misschien een beetje te ambitieus... we zien wel.

8 opmerkingen :

 1. Met 8 van deze lapjes kan je al een tasje maken!
  Erg leuk is deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. volgens mij wordt het echt een hype dat haken ,ben ook begonnen. Vind de granny echt heel leuk. Hij is goed gelukt.Ben benieuwd wat je ervan gaat maken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gelukt vind ik,
  met granny squares kan je alle kanten uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk geworden en net wat Pauline zegt, je hebt er, als je er nog een paar maakt, al snel genoeg voor een tasje.
  Misschien kan je die van je oma erin verwerken?

  Ik denk dat we het resultaat wel tezien zullen krijgen, dat hoop ik tenminste.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!! Pas op he, het is heeel erg verslavend die granny's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je er eentje van je oma hebt gevonden. Jou granny ziet er super uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes