Top Menu

Eindelijk


Eindelijk is het er nog eens van gekomen om te borduren. De laatste tijd had ik echt geen zin en energie 's avonds om nog maar één steek te zetten.  En als ik al iets deed, was het patchwork.

Maar vanavond ben ik er dus nog eens in gevlogen. Ik zal blij zijn als die kerstboom eindelijk af zal zijn. Al die confetti... Alvast een goeie reden om nooit aan een HEAD te beginnen. Op alle blogs lees ik dat een HEAD heel veel confetti heeft.

6 opmerkingen :

 1. Je kerstsok gaat goed vooruit en wordt heel mooi.
  En het is waar dat de Head-patronen veel confetti hebben maar ook hier zitten verschillen in per patroon, ik heb b.v. in de Woodland Guardian grote blokken met dezelfde kleur en ben dan af en toe blij dat ik wat meer kan afwisselen.
  Maar het is maar goed dat we allemaal een eigen voorkeur hebben en lekker kunnen genieten van elkaars werk, anders wordt het erg saai.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is echt al heel mooi geworden,

  nog even geduld en voor je het weet is de boom af, Tania ;)

  veel geluk

  mvg sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij wordt erg mooi, je gaat ook zo snel! Blijf het mooi vinden die HEAD werken.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Tania,

  ség ik wist niet dat jij kaarten maakte en je zoon een blogje had, ik ben daar direct eens gaan antwoorden en zal onze zoon er na zijn bosklassen eens heen sturen om te kijken en antwoorden,want nu ook net Lego :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De sok wordt steeds leuker en confetti kan ook best leuk zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes