Top Menu

Speldenkussen


Nu ik af en toe aan het patchworken ben, heb ik wel behoefte aan een speldenkussen.
Gisteren het internet een afgegoogled naar speldenkussens. Je komt dan vanalles tegen. Gehaakte speldenkussens, genaaide speldenkussens, geborduurde speldenkussens, speldenkussens in de vorm van een kip, speldenkussens in de vorm van een egel, speldenkussens in de vorm van een cakeje....

Ik wou een niet te ingewikkeld, snel klaar, mooi speldenkussen. Dus na gisteren hier en daar wat ideetjes te hebben op gedaan, heb ik wat stofjes van mijn patchwork lessen genomen, een rond tupperware potje, twee oude knoopjes en natuurlijk spelden, naald en draad.

En na 2,5 uur briccoleren, is dit het resultaat. Niet slecht vind ik zelf ;-)

8 opmerkingen :

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes