Top Menu

Kerstok 9

Ik denk dat ik bij deze kerstsok al evenveel terug heb uitgetrokken dan geborduurd heb. Ik was al een heel eind opgeschoten aan de jas, voor ik ontdekte dat ik met een verkeerde kleur bezig was voor het allerlichtste rood. Je kan het nog zien aan de knie. Als je de vorige foto bekijkt, zal je zien dat de knie veel oranjer is. Maar ik blijf deze kerstsok toch leuk vinden.

De onderkant van de mantel is af. Ik ben nu aan de zak begonnen. Dan kunnen straks de cadeautjes er al in ;-) Vinden jullie hem ook niet hoe langer hoe mooier worden? Deze kerst zal hij het wel niet meer halen vrees ik.

Wendy vroeg of ik altijd onderaan begin en niet in het midden. Mijn laatste werken ben ik rechtonder begonnen omdat ik het handiger vind om van rechtsonder naar linkboven te werken. Als je in het midden begint, werk je altijd 3/4de tegen je hand vind ik. Het is wel even goed uittellen, maar het is achteraf zo veel makkelijker.

9 opmerkingen :

 1. Hij wordt inderdaad steeds mooier, jammer van je "foutje" het blijft niet echt leuk om weer opnieuw te beginnen.
  Succes met de rest.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend he, als je zo'n fout hebt gemaakt...om gek van te worden! Maar je bent wel een doorzetster!
  En hij is ook erg mooi.
  Zal volgend jaar erg mooi zijn als hij af is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je telkens steken uit moet halen. Maar soms kan je dat beter wel doen, ander zit je er telkens tegen aan te kijken. Ik vind hem nog steeds prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, dat uithalen is natuurlijk niet het leukste klusje. Gelukkig is het achter de rug en kun je nu weer verder. HIj wordt prachtig!
  Groetjes,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, jammer als je iets moet los doen,
  maar als je het niet doetheb je er later spijt van.
  het wordtz prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij wordt echt wel heel mooi. Leuk dat je er toch plezier aan beleefd en eens ze omhoog zullen hangen, zal het nog leuker zijn :) Ben al benieuwd naar de volgende vorderingen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij wordt superleuk...En ook ik werk van rechtsonder naar linksboven, dat heb ik zo geleerd op school
  Liefs
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tania bedankt voor je berichtje.
  Je maakt zelf ook hele mooie dingen. De kerstsok is heel mooi!
  Ik heb er een paar jaar terug ook een gemaakt en wilde er elk jaar een maken, helaas is het bij eentje gebleven.
  Fijn weekend en groetjes
  Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. overkomt ook de beste borduursters.. uithalen is niet leuk, maar is beter dan fouten laten zitten.. wordt wel heel mooi!
  prettig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes