Top Menu

Kerstsok 2


Het is eventjes geleden dat ik een berichtje gepost heb. Sorry, sorry, maar ik heb het zo druk, dat ik niet de tijd en de fut heb om te bloggen én te borduren. Ik heb dan ook nog niet veel verder gedaan aan mijn kerstsok. Maar ik heb mezelf beterschap belooft ;-) Door al het gelijkaardige blauw is het soms wel erg opletten waar je was gebleven en je niet te mistellen. Maar steekje per steekje komen we er wel!

5 opmerkingen :

 1. Je hebt in ider geval wel iet kunnen doen,en het ziet er mooi uit.
  Fijn weekend alvast.

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De ene week is het al iets meer dan de andere Tania , hier is het ook effe zo ,weinig tijd voor te bloggen en te handwerken maar een steekje is een steekje ....we komen er wel en je kerstsok wordt vast en zeker super mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Tania, ik herken het probleem hoor, ik werk fulltime in een ziekenhuis en als je dan even tijd hebt zijn er ook nog andere dingen die liggen te wachten, maar steekje voor steekje kom je er ook
  Liefs
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier bij mij is dat soms ook te weinig tijd maar ik zeg alltijd elk steekje telt.
  je kerstsok word wel mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent al een aardig eindje op weg hoor....het wordt erg mooi.
  Elke steek telt en kerst is nog een eind weg....dat is het leuke aan kerst....ze komst steeds terug dus je hebt hem altijd voooor kerst af ;)))

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes