Top Menu

Dame met kind
Vandaag ben ik begonnen aan deze "dame met kind". Ik wil het maken voor de moederdag in augustus.
Het is de eerste keer dat ik op linnen borduur. Ik moet zeggen, het is even wennen! Ik vind het zeker niet zo makkelijk als op aïda borduren. Vooral het feit dat sommige draadjes van het linnen zo dun zijn, dat je ze bijna niet ziet, vind ik wel erg lastig. Maar het zal wel wennen hoop ik.

2 opmerkingen :

 1. Het is meschien gewoon worden op linnen te borduren maar het zal zeker heel mooi worden.

  nog een fijn weekend sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is zeker even wennen, maar het resultaat is er naar.Een tip misschien,zet je stof in een frame of borduurring.
  Groetjes,
  Diane

  BeantwoordenVerwijderen

Heel erg bedankt om een berichtje na te laten.

Copyright © Handmade by Poekietoe. Designed by OddThemes